Welkom bij SBSO't Vurstjen

Info coronamaatregelen voor de afkoelingsweek en de periode tot de paasvakantie

De Vlaamse overheid heeft de beslissing genomen om na de krokusvakantie de huidige maatregelen te behouden. Dit betekent dat wij als team de leerlingen van OV3 OBSERVATIEJAAR - OV2 FASE 1 - OV2 FASE 2 - OV1 voltijds naar school laten komen. In de week voor de krokusvakantie wordt er een afkoelingsweek georganiseerd voor de leerlingen van het observatiejaar en OV3.

De leerlingen van OV3 METSELEN - OV3 WINKELHULP - OV3 SCHILDEREN/DECORATIE - OV3 LOGISTIEK ASSISTENT - OV3 WERKPLAATSSCHRIJNWERK laten we niet voltijds naar school komen. In onderstaande brieven kunt u meer informatie verkrijgen.

 

Ondanks het strikt naleven van alle maatregelen is de kans dat de school of een deel van de school moet sluiten nog steeds de realiteit. 

Inschrijvingen en informatie

Door het coronavirus konden onze infoavonden voor het observatiejaar en Fase 1 OV2 niet fysiek doorgaan op onze school. Zolang Covid-19 in het land is, zullen onze contactmomenten er een beetje anders uitzien. Om jullie toch goed te informeren, hebben we voor elke opleidingsvorm een kort instructiefilmpje gemaakt.

Info OV3

Info OV2

Vurstjen 27 9940 Evergem

info@buso-evergem.be

Tel: 09/253.13.57 | Fax: 09/253.18.14