top of page

Middagactiviteiten

Elke middag van 12u50 tot 13u20 kunnen de leerlingen deelnemen aan tal van activiteiten. Bij elke activiteit is er één of meerdere leerkrachten aanwezig.

Sport

Iedere middag kunnen de leerlingen naar hartenlust voetballen op het voetbalplein. Op het einde van het schooljaar organiseren de leerkrachten een voetbaltornooi voor de leerlingen.

De turnzaal is iedere middag open voor de leerlingen. De leerkrachten voorzien iedere maand een andere sport (basketbal, badminton, netbal, volleybal, tafeltennis, fitness...)

Muziek

Leerlingen kunnen zich inschrijven voor de workshop V-music. Deze workshop verzorgt de muziek tijdens de speeltijden. Via een beurtrol kunnen zij hun muziek voor de speelplaats afspelen.

Eén keer per week wordt er gitaarlessen aangeboden door onze leerkrachten. Leerlingen die hier wensen aan deel te nemen kunnen zich hiervoor gratis inschrijven.

Ontspanning

De leerlingen kunnen zich iedere middag inschrijven om in alle rust te biljarten, te kickeren of om in stilte op de Ipad te spelen.

Stille speelplaats

Leerlingen die over de middag eens willen weg vluchten van alle drukte, kunnen bij ons terecht op de stille speelplaats. Hier komen de leerlingen tot rust en houden ze zich in stilte bezig.

bottom of page